El Meu Espai Didàctic

6è.UD 1. Ens coneixem! Jo Millore!

Ens coneixem!

BENVINGUTS A 6è DE PRIMÀRIA!

Aquest curs ens retrobem tots junts per començar una gran aventura plena d’emocions i nous reptes.

De segur que ens ho passarem genial!

Cal destacar, que aquesta aventura no es pot fer de qualsevol manera, sinó que cal anar molt ben equipats. Ja teniu la circular, però si per algun motiu no la trobeu “clica” ací i podràs veure-la o imprimir-la una altra vegada.

Així doncs, després de realitzar alguns jocs de presentació per conèixer el nom dels nous companys que compartirem classe aquest curs, la primera cosa que hem d’aprendre és a realitzar un bon escalfament, ja que abans d’iniciar una activitat física o qualsevol joc és convenient realitzar-lo correctament i evitar així possibles lesions.

Aleshores, les classes d’E.F. sempre començaran amb un escalfament articular i jocs senzills de mobilitat general per engegar motors i poder passar-ho molt bé.

Zumba, Celebración, Maratón, El Deporte, Ejercicio

I acabaran amb estiraments per relaxar els músculs i poder realitzar la higiene personal amb calma.

Atlético Chica, Yoga, Deportes

TRANQUILES I TRANQUILS!

No cal posar-se nerviosos si no sabeu com es fa aquest tipus d’escalfament!

Durant tot el curs el farem moltes vegades i serà facilíssim d’aprendre. Però si estàs impacient pots descobrir-ho tu mateix clicant al següent enllaç.

Per últim, recordeu que a l’àrea d’Educació Física, una actitud positiva, el respecte a les normes, als companys, mestres, instal·lacions i materials,  i l’esforç per participar en cada joc són molt importants, ja que no sols volem ser un/una gran esportista, sinó també grans persones.

Hola, Saludo, Mano, Dedo, CincoEns vegem a la pista!

Jo millore!

Avaluació inicial.

Els alumnes de 6è han realitzat les proves d’altura, salt horitzontal, velocitat i llançament per veure el nivell de les seues capacitats a l’inici del curs.

Cada xiquet/a ha registrat els resultats en una tauleta, la qual pots veure clicant ací i al final del curs les tornaran a realitzar per veure el que han millorat.

De segur que amb tot el que jugareu, els hàbits saludables que aprendreu i la participació activa, aconseguireu millorar molt.

 

Molts ànims i endavant!

QR Code

Leave a comment